Imobiliare Valea Prahovei
Evenimente

Evenimentul „Schi de tură la Bârcaciu” a ajuns la cea de-a VI-a ediţie

Voie bună, zăpadă şi… schi de tură!!! Unde? La Bârcaciu. Evenimentul a ajuns la cea de-a VI-a ediţie şi va avea loc în perioada 18-20 martie 2016. Este organizat şi susţinut de către Cabana Bârcaciu, Iulian Cozma Outdoor Adventures, www.almontes.ro, Elan Skis Romania, www.montrek.ro si Salvamont Sibiu. Pentru cei interesaţi, atmosfera celor trei zile va fi una de neuitat. Traseele se vor stabili de comun acord. Pe lângă schiul de tură vor exista şi alte momente relaxante şi interesante. cei care vor să se înscrie, pot suna la numărul de telefon 0740059805 sau pot trimite un email la adresa: e-mail barcaciu@yahoo.com.

Numărul maxim de participanţi este de 20 persoane, care se pot înscrie după regula primul venit, primul servit, şi care trebuie să achiziţioneze pachetul oferit, compus din cazare, mic dejun, pachet de prânz şi cină, la preţul de 120 lei de persoană.

Trebuie reţinut faptul că acest eveniment nu este un concurs sau un curs de schi de tură iar persoanele care participă o fac pe propria răspundere.

IMG_6021

Sursa foto: barcaciu.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co