Externe

Fără trolere pe străzile din Veneția!

Începând cu luna martie 2015, turiștii nu se vor mai putea plimba liniștiți cu trolerele pe străzile din Veneția, asta dacă nu vor să fie amendați, scrie Adevarul.ro. Consilul municipal al oraşului a adoptat recent un regulament prin care este restricţionat accesul acestora cu astfel de valize pe străzi, urmare a numeroaselor plângeri venite din partea localnicilor deranjaţi de zgomotul roților pe pavaj. Turiștii ilegaliști riscă o amendă de până la 500 de euro.

Totuşi, noua regulă nu li aplică şi localnicilor, ci numai turiştilor. Reprezentanţii autorităţilor au declarat că localnicii sunt deranjaţi mai ales de grupurile mari de turişti care îşi cară valizele în timpul nopţii.

Cu-siguranta-aveti-nevoie-de-un-troler-potrivit-pentru

Noua regulă face parte dintr-un program prin care se încearcă limitarea impactului negativ pe care îl are asupra oraşului numărul mare de turişti din Veneţia, care a ajuns la 20 de milioane pe an. Anul trecut a fost limitat traficul de pe canalele oraşului, iar acum câteva luni a avut loc o campanie de descurajare a cuplurilor de îndrăgostiţi care leagă lacăte ale iubirii de grilajele podurilor.

Sursa: Adevarul.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co