Evenimente

Feeric Fashion Week, la Sibiu

Astăzi a început Feeric Fashion Week, ediție aniversară – 10 ani. Evenimentul se desfășoară la Sibiu, în intervalul 17 și 23 iulie, și reunește peste 50 de designeri și zeci de invitați din toate colțurile lumii.

Denumită de jurnaliști din presa internațională drept „cea mai creativă săptămână a modei din lume”, Feeric Fashion Week a pregătit un adevărat spectacol, atât pentru public cât și pentru ziariștii de profil și bloggerii de specialitate, în cea mai mare ediție a festivalului de până acum.

Săptămâna modei de la Sibiu a început în anul 2008 sub denumirea de Feeric Fashion Days, iar în urmă cu două ediții a trecut la denumirea consacrată de marile săptămâni ale modei din lume. Pentru cea de-a 10-a ediție a acestui eveniment spectacol, la Sibiu și-au anunțat prezența,pe langa designeri din marile capitale ale modei, alți zeci de designeri din toate colțurile lumii, din Argentina în Hong Kong, din Indonezia în Chile, din Paraguay în Olanda.

Creativitatea săptămânii modei de la Sibiu a fost dată, de fiecare dată, de spectaculoasele locații pentru prezentările de modă. Captivați de frumusețea acestor locuri, designerii au început să devină din ce în ce mai interesați de a-și pune în valoare colecțiile într-un ambient total deosebit. Prin urmare, cea de-a zecea ediție a Feeric Fashion Week va reuni într-un singur eveniment cele mai spectaculoase locații de prezentare utilizate în cei 10 ani. Vor avea loc prezentări de modă în cariera de piatră de la Turnu Roșu, la Castelul de Lut Valea Zânelor din Porumbacu de Sus, în tramvai sau în mocăniță, în apropierea fântânii din Piața Mare, în Aeroportul Internațional Sibiu și în Depoul CFR sau pe Pasajul Scărilor.

Sursa: Newsturism

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co