Imobiliare Valea Prahovei
Evenimente

Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj 2016

Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj 2016 are loc în perioada 21-30 octombrie și a ajuns la cea de-a opta ediție. În competiția de lungmetraj sunt înscrise opt filme din Arabia Saudită, Italia, Germania, Filipine, Spania, Israel, Brazilia și Franța. Juriul, format din cinci membri din tot atâtea țări, va acorda și premii pentru Cea mai bună regie, Cel mai bun scenariu și Cea mai bună interpretare actoricească.

Florian Mischa Boder, premiat anul trecut de publicul Comedy Cluj pentru ”Singurătatea unui asasin înainte să tragă” – revine la ediția din 2016 ca membru al juriului, alături de Domnica Cîrciumaru – director de casting în film și televiziune, Ronan Doyle – critic de film din Irlanda, Sophia Freeman – producătoarea festivalului de film London Comedy (LOCO) și Carl Haber – scenarist, producător și fondatorul Școlii Internaționale de Film de la Roma.

Filmele vor putea fi vizionate în 4 locații: Cinema „Florin Piersic”, Cinema „Victoria”, Cinema City – Iulius Mall și Cinema Dacia. Proiecții speciale vor avea loc și în Studio 26.

Organizatori: Fundația Europeană pentru Cultură Urbană, cu sprijinul Banca Transilvania și Centrul Național al Cinematografiei. Festivalul beneficiază de sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Cluj-Napoca. Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe site-ul oficial: http://comedycluj.ro/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co