Interne

Festivalul Mamaia şi-a desemnat câştigătorii – VIDEO

Festivalul Mamaia şi-a desemnat câştigătorii – VIDEO

Şi anul acesta am asistat la un festival care şi-a împlinit menirea… şi anume descoperirea noilor talente. Anul acesta, vocea puternică a tinerei de doar 15 ani, Andreea Olariu, care a interpretat impecabil piesa lui Marcel Dragomir, a impresionat atât juriul, cât şi publicul spectator.

După trei seri de foc în cursa pentru Trofeul Festivalului Mamaia, s-au desemnat câştigătorii Secţiunii de Interpretare, Creaţie şi Secţiunii Rock Teo Peter, introdusă în premieră în festival. Trofeul Mamaia 2011 a fost adjudecat de compozitorul Marcel Dragomir, pentru piesa „Ciao Amore, Come Stai?“, interpretată de constănţeanca Andreea Olariu.

Publicul a fost mulţumit de spectacolul oferit de concurenţi, dar şi de prestaţia celor 3 prezentatori.

La secţiunea Interpretare, locul întâi a fost ocupat de Cornelia Goda, în vârstă de 33 ani, dinFocşani. La secţiunea Creaţie, câştigătorul locului întâi este compozitorul Adrian Romcescu, cu piesa „Sunt gelos”. Câştigătoarea premiului Teo Peter este trupa Addiction. La secţiunea Rock, locul întâi a fost ocupat de trupa Vertigo, locul doi, de trupa Passager, iar locul trei, de trupa Tips.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co