Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Finala Europa League

Finala Europa League

Daca saptamana viitoare aveti drum prin Capitala trebuie sa stiti ca nu aveti unde sa va cazati. Toate locurile din sectorul turistic din Bucuresti si din Ilfov sunt rezervate de suporterii care vin la Europa League pe 9 mai, a declarat presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Mohammad Murad.

Aproximativ 40 de mii de turisti sunt asteptati la finala de pe Arena Nationala. La asa cerere, hotelierii au avut grija sa speculeze evenimentul. Au crescut preturile cu 50%. Industriei hoteliere cu tot cu servicii, restaurante si catering ii revin mai mult de jumatate din incasari.

Gradul de ocupare turistica este de 100% in perioada finalei Europa League de pe Arena Nationala din capitala. Bucurestiul si zona din jurul capitalei insumeaza 25 de mii de locuri de cazare care sunt deja vandute, spun reprezentantii domeniului turistic.

Partea leului va merge si spre proprietarii de restaurante si cafenele, iar centrul vechi este unul dintre locurile care va atrage cei mai multi turisti.

Sursa: turism.bzi.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co