Interne

Fonduri europene pentru turism.

Fonduri europene pentru turism.

Fonduri europene de 186 mil. euro pentru turism. Acestea pot fi accesate de cei care au la randul lor niste bani de investit in pensiuni sau alte activitati de acest gen.  In cazul pensiunilor agroturistice, procentul public nerambursabil este de 85% din totalul cheltuielilor eligibile, iar plafonul maxim al finantarii unui proiect este de 100.000 euro.

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit pune la dispozitia celor interesati sa investeasca in constructia pensiunilor si dezvoltarii activitatilor agroturistice circa 186,5 milioane de euro, in perioada 17 aprilie – 16 mai 2012.

Potrivit datelor publicate pe site-ul APDRP si citate de Fin.ro, in perioada mentionata, se deschide a saptea sesiune pentru depunerea proiectelor finantate din bani europeni care se incadreaza in masura 313 „Incurajarea activitatilor turistice” din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala 2007-2013.

Potrivit Ghidului solicitantului, in cazul pensiunilor agroturistice, procentul public nerambursabil este de 85% din totalul cheltuielilor eligibile, plafonul maxim al finantarii unui proiect fiind de 100.000 euro.

Tot de un procent public nerambursabil de 85% din totalul cheltuielilor eligibile beneficiaza si proiectele de investitii ce vizeaza activitatile recreationale intr-o limita maxima de finantare de 200.000 euro.

Sursa: www.dailybusiness.ro/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co