Externe

Fotografiile din vacanta

Fotografiile din vacanta

Una dintre cele mai mari atractii din vacanta o reprezinta fotografiile cu personaje celebre sau, cel putin, inedite. Pentru copii, o poza alaturi de un personaj din povesti constituie unul dintre cele mai bune suveniruri de vacanta.

In Parcurile Walt Disney, personajele din desenele animate constituie una dintre cele mai mari atractii. Cei mici sunt incantati sa poata vorbi cu ele, sa le imbratiseze si sa faca o poza impreuna. Dezavantajul il constituie cozile care se formeaza la autografe si poze. Este bine sa mergi devreme in parc sau sa imparti sarcinile cu familia, stand la cozi diferite.

Daca vizitezi Colosseumul din Roma, poti sa pleci de acolo cu un suvenir foarte relevant pentru locul vizitat: o poza cu tine si un gladiator. Exista persoane costumate in gladiatori care se pozeaza cu turistii. Fotografiile, insa, sunt contracost, astfel incat trebuie sa te interesezi care este pretul.

Muzee Madame Tussauds exista in mai multe parti ale lumii si constituie o sansa de a admira de aproape o statuie de ceara a unei vedete internationale si de a-ti face poze cu aceasta. De la Obama la Michael Jackson, oferta este foarte generoasa si iti poti face o idee despre cum arata vedeta preferata in realitate.

In metropole precum Barcelona sau Paris, turistii intalnesc artisti stradali care intruchipeaza statui. Pentru cativa banuti, poti „da viata” statuii sau te poti fotografia alaturi de aceasta.

Pentru a face mai credibil un obiectiv turistic istoric, exista uneori la intrare persoane imbracate in costume de epoca, care se fotografiaza cu turistii. Asa se intampla in Turcia, la Palatul Topcapi, unde poti face o poza cu un barbat in costum otoman, de pe vremea imperiului sau in Iordania, la Petra, unde exista „soldati” care par a pazi intrarea in Al Khazneh. Acestia nu cer bani pentru fotografie.

Sursa: turism.acasa.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co