Externe

Grandi Navi Veloci relansează conexiunea cu Sardinia

grandiCompania de transport maritim Grandi Navi Veloci relanseazã conexiunea sezonierã pentru Sardinia, cu linia Genova – Porto Torres, care va fi operaţionalã începând de vineri, 31 mai 2014, şi pânã sâmbătă, în data de 13 septembrie 2014, conform traveltechnews.ro. De asemenea, compania va opera conexiuni spre şi dinspre Maroc, rute pentru care propune o reducere de 20 la sută în cazul achiziţiei biletelor dus-întors, pentru acelaşi port. Grandi Navi Veloci va opera rutele marocane între Genova şi Tangier, cu o escală în portul din Barcelona, şi direct, spre Tangier şi Nador, din portul francez Sète, inaugurat în luna mai 2012.

Spre Sicilia, unde compania operează liniile zilnice spre Palermo, de la Genova şi Napoli, precum şi pe cele săptămânale de la Civitavecchia la Palermo şi de la Civitavecchia la Termini Imerese, compania de transport a confirmat pentru 2014 o promoţie pe ruta Genova – Palermo, care permite copiilor sub 12 ani sã călătoreascã gratuit.

În cele din urmă Tunisia va fi conectatã cu Italia, pentru al unsprezecelea an consecutiv, cu linia Genova – Tunis, pentru care Grandi Navi Veloci a confirmat plecãri sãptãmânale din porturile Civitavecchia şi Palermo.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co