Interne

Hai la băi!

Hai la băi!

Şi anul acesta turiştii români pot petrece o vacanţă ieftină în staţiunile balneare de la noi. Graţie unor programe precum „Hai la Băi” sau „Decada balneară”, lansate de ANAT, toţi cei care vor un concediu într-un cadru natural propice refacerii şi menţinerii sănătăţii lor pot beneficia de pachete turistice la preţuri reduse.

Şi anul acesta, agenţiile membre ANAT vând pachete speciale de turism social pentru staţiunile balneare. Un bilet de concediu la băi, cumpărat până la jumătatea lunii mai, vă poate duce între 270 şi 750 de lei. Costul variază în funcţie de durata sejurului, între 6 şi 9 nopţi şi categoria hotelului.

Cât despre „Decada balneară”, specificul acestui program este că include, pe lângă tratamentul corespunzător diferitelor afecţiuni, şi o serie de activităţi recreative care exploatează potenţialul staţiunii.

Anul acesta, patronatele din turismul balnear mai vin cu alte două programe: „O săptămână de refacere”, respectiv „Wellness balnear”. Şi acestea sunt menite să atragă mai mulţi turişti în staţiunile balneare, dar, de această dată, nu vorbim neapărat de cei care au nevoie de tratamente cu băi termale, ci mai ales de cei care vor, pur şi simplu, să se relaxeze şi să fie răsfăţaţi cu masaje ori diferite proceduri de welleness.

Targul National Imobiliar (TNI)
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co