Interne

Hilton deschide trei hoteluri noi, în Ploieşti, Bucureşti şi Oradea

Hilton Worldwide a semnat un acord pentru dezvoltare în regim de franciză pentru un hotel DoubleTree în Ploieşti cu firma Valdor SRL. Unitatea din Ploieşti este a treia sub brandul DoubleTree care ar urma să fie deschisă în acest an.
Hotelul din Ploieşti va fi deschis după renovarea şi efectuarea unei serii de îmbunătăţiri ale unui hotel deja existent. În acest an, ar urma să se mai deschidă câte un hotel DoubleTree şi în Bucureşti şi Oradea. Tranzacţia din Ploieşti este al şaptelea hotel Hilton Woldwide operaţional sau în dezvoltare din România, sub mărcile DoubleTree sau Hampton.

„Am alocat resurse de dezvoltare în România, considerând-o o piaţă importantă în cadrul planurilor noastre de creştere la nivel european. Semnarea tranzacţiei cu privire la DoubleTree by Hilton Ploieşti demonstrează atracţia mărcii pe piaţă, în special pentru hotelurile nou construite sau convertite”, spune Patrick Fitzgibbon, Senior Vice President Development, Europa şi Africa, Hilton Worldwide.

Grupul hotelier Hilton a semnat anterior şi un contract de management cu SIF Banat Crişana (prin firma Calipso) pentru un hotel cu 147 de camere din Oradea. De asemenea, Hilton a mai semnat un contract de franciză cu VIS 7 Import Export SRL, în vederea deschiderii unui hotel DoubleTree by Hilton în Bucureşti. Unitatea va fi amplasată în zona Piaţa Unirii.

sursa: dailybusiness.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co