Articole

Horoscopul turiştilor – Unde e indicat să călătoreşti în acest an, în funcţie de zodie

Dacă obişnuieşti să îţi verifici zilnic horoscopul, ar trebui să ai în vedere şi ce spun zodiile, atunci când îţi planifici concediul. Cu alte cuvinte, să ştii care sunt locaţiile ce te avantajează din punctul de vedere al călătoriilor. Skytrip.ro vă prezintă ce prevestesc astrele pentru turişti în acest an.


Semnele de Aer: Gemeni, Balanţă, Vărsător

Nativii din aceste zodii vor face bine să călătorească în locuri unde modernismul domină şi doar acolo unde pot avea acces la tehnologiile de ultimă oră: internet, telefon mobil etc. De asemenea, se pot aventura în experienţe inedite, cum ar fi scufundările, căţărările, sporturile extreme.


Semnele de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

Cei născuţi în aceste zodii sunt extrem de atenţi la detalii. Tocmai de aceea, o eventuală călătorie trebuie să fie minuţios pregătită. Se recomandă vizitarea zonelor cu vestigii antice, a traseelor turistice unde se pot regăsi monumente istorice, dar şi zonele unde pot degusta bunătăţi culinare exotice.


Semnele de Apă: Rac, Scorpion, Peşti

Pentru aceste zodii, este o perioadă bună pentru scoaterea în evidenţă a laturii spirituale. Pot fi organizate excursii cu tematică religioasă, sau în zone unde se poate potenţa interesul pentru ezoterism şi mister.


Semnele de Foc: Berbec, Leu, Săgetător

Cei aflaţi în această categorie sunt în această perioadă plini de energie şi dornici de aventuraă. Pot merge în excursii inedite, gen safari, călătorii la Polul Nord etc, sau doar se pot aventura în locurile mai apropiate, dar care le pot suscita adrenalina.


sursa: skytrip.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co