Interne

Hotel nou, de 10 milioane de euro, la Cluj-Napoca

Grupul de firme UTI, controlat de omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, va construi un hotel de patru stele lângă Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, printr-o investiţie de 9,7 milioane euro, unitatea urmând să fie afiliată unui lanţ internaţional.
„Hotelul va avea trei etaje şi 144 de camere, săli de conferinţe, săli de expoziţii şi alte facilităţi. Acesta va fi legat de aeroport şi va deservi pasagerii şi echipajele. Vom încerca afilierea hotelului la un lanţ internaţional, cum ar fi Ramada sau Holiday Inn. Investiţia se ridică la 9,7 milioane de euro”, a declarat, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele UTI, Ion Obloja.


El a afirmat că în acest an vor fi depuse actele pentru avize şi autorizaţii, iar lucrările de construcţie vor începe în 2012 şi vor dura patru ani. UTI a construit cele două noi terminale de sosiri şi plecări ale aeroportului Cluj-Napoca şi a finalizat lucrările la o parcare cu o capacitate de 235 de locuri. Grupul, deţinut de omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, vrea să amenajeze tot în incinta aeroportului un parking suprateran cu o capacitate de peste 1.400 de locuri, proiect de 8,9 milioane de euro. Lucrările vor începe în acest an şi vor fi finalizate în 2012.


sursa: wall-street.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co