Interne

Hoteluri de pe litoral, expropriate – VIDEO

Hoteluri de pe litoral, expropriate – VIDEO

Ai hotel, dar oferi condiţii proaste? Guvernul ar putea să-i exproprieze pe cei care nu-şi modernizează unităţile de cazare. Proprietarii care nu-şi modernizează unităţile de cazare vor rămâne fără ele, întrucât vor fi expropriate de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, a declarat recent Elena Udrea. O veste proastă pentru turiştii care s-au cazat la un hotel asemănător celui prezentat mai devreme.

Elena Udrea a precizat că exproprierile pe plajă vor începe chiar în această toamnă. Este vorba despre unităţile de cazare care au fost în proprietatea statului şi au fost vândute, dar şi despre cele private, care au fost construite fără autorizaţiile aferente. ”Mare parte din hotelurile care au aparţinut statului s-au vândut pe nimic unora care nici măcar nu vor să facă turism. Fie le ţin închise, fie într-o stare care face imposibilă activitatea turistică. Avem o lege care ne permite să-i expropriem pe cei care fie nu fac turism şi ţin blocate hotelurile pe litoral, fie au construit pe plajă”, a spus Elena Udrea.

Ea a precizat că procedura de expropriere nu durează mult, în jur de două luni. Problema este însă că nu există un plan de urbanism pentru sudul litoralului, care ar trebui să fie finalizat pentru a arăta ce clădiri ar putea expropria autorităţile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co