Interne

Hotelurile din Mamaia sunt pline

Hotelurile din Mamaia sunt pline

Hotelurile din statiunea Mamaia sunt pline, fiind unitati care au anuntat ca nu mai au camere libere, afirma presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism.

Corina Martin, estimeaza ca in aceasta minivacanta pe litoral se vor afla aproximativ 30.000 de turisti, dintre care 25.000 in statiunea Mamaia, dar ca cifra exacta a persoanelor aflate la malul marii nu este cunoscuta pentru ca hotelierii nu au un soft special pentru a comunica in timp real numarul de turisti.

„Din informatiile pe care le-am cules deja, hotelurile sunt pline, vorbim despre cele care s-au pregatit si au deschis, adica 90% din capacitatea de cazare a statiunii Mamaia. Deja sunt hoteluri care au anuntat ca nu mai au camere libere. Estimam ca 25.000 de turisti vor fi numai in Mamaia in aceasta minivacanta. De asemenea, aproximativ 4.000 de turisti vor fi in sudul litoralului. Acolo cifrele sunt mai slabe. Atractiile sunt mai diverse in Mamaia decat in sud si din acest motiv vin mai multi turisti”, a declarat, sambata, Corina Martin, citata de Mediafax.

Turistii de pe litoral nu vor duce lipsa de distractie, fiind organizate mai multe concerte si festivaluri de muzica. In acelasi timp, cluburile au fost deschise.

Sursa: turism.bzi.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co