Interne

În aşteptarea lui Moş Crăciun

În aşteptarea lui Moş Crăciun

Moş Crăciun îşi umple deja desaga pentru noaptea de 25 decembrie. Îl ajută spiriduşii din Parcul Obor. Aici, la târgul de sărbători organizat în aer liber, moşul poate găsi cadouri pe placul tuturor. De la hăinuţe de blană şi lână până la jucării din lemn ori ornamente de brad, oferta târgului din Parcul Obor este cât se poate de variată. În aer se simte deja mirosul Crăciunului, o aromă de vin fiert cu scorţişoară şi fructe şi ciocolată fierbinte. Încă de pe 3 decembrie, spiriduşii moşului şi-au amenajat standurile şi aşteaptă vizitatorii cu dare de mână cu recomandări pentru cele mai potrivite daruri de pus sub brad.

Nu sunt neapărat de sezon, dar sunt bunătăţi aduse de departe. Vorbim de cârnaţii, toba şi brânza de burduf cu care negustorii au venit din Transilvania sau Moldova.

Iar dacă vreţi să îl aşteptaţi pe Moş Crăciun cu prăjituri şi lapte, e bine să ştiţi că găsiţi la târg şi cele mai delicioase dulciuri. Deşi unii dintre ei s-au pus deja pe ales cadourile ideale, febra cumpărăturilor nu i-a prins pe toţi locuitorii din zonă.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co