Interne

Încă 21 de kilometri de autostradă – VIDEO

Încă 21 de kilometri de autostradă – VIDEO

Autostrada Soarelui este mai lungă cu 21 de kilometri. Cei care vor merge pe litoralul Mării Negre la finele acestei săptămâni vor putea evita aglomeraţia din Constanţa, întrucât va fi deschisă circulaţia, câte o bandă pe fiecare sens, pe o lungime de încă 21 km de autostradă.

Traseul pe care se va putea circula începe de la intersecţia cu DN 3 în zona localităţii Basarabi, continuă până la nodul rutier cu Varianta de ocolire a municipiuluiConstanţaşi până la intersecţia cu DN 39 spre Mangalia. Este vorba de puţin peste 21 de kilometri de autostradă, care vor fi deschisi circulaţiei vineri, conform anunţului făcut luna trecută de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.

În urmă cu două săptămâni, Anca Boagiu a vizitat şantierul tronsonului de autostradă de la Medgidia laConstanţa. Cu această ocazie, ea a declarat că până în septembrie vor fi finalizate şi alte porţiuni, ”o cale a tronsonului de la Medgidia la Constanţa şi secţiunea între intersecţia de la Valea Dacilor şi DN3”, urmând ca în 2012, pe ruta Bucureşti – Constanţa să se circule pe întreaga autostradă finalizată, cu excepţia tronsonului Cernavodă-Medgidia pe care se va circula pe o singură bandă.

sursa: capital.ro

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co