Stiri

Încă o cursă zilnică spre Paris, de la Air France

Air France a lansat începând pe 30 martie a patra cursă zilnică pe ruta București – Paris. Zborul cu plecare din București are indicativul AF1689 și va decola la ora 11.55. Zborul său pereche, cu plecare din Paris, va decola la ora 07.15 din capitala franceză. Durata zborului este de aproximativ 3 ore.

Orarele au fost alese pentru a propune pasagerilor care călătoresc între România și restul lumii un număr mai mare de posibilități de transfer prin aeroportul Paris – Charles de Gaulle. Noul zbor permite pasagerilor să profite de multiple corespondențe europene și intercontinentale având totodată conexiuni mai scurte pe aeroportul francez.
Astfel, pasagerii români care vor dori să călătorească mai departe spre destinații precum Havana, Mauritius, Atlanta, Boston, Washington, New York și San Francisco vor avea ca timp de așteptare minim 50 de minute și maxim 2h40minute, timp îmbunătățit cu aproximativ 2 ore.

Air France (1)

La retur, cele mai avantajoase conexiuni sunt cele din Saint Martin, Mauritius, Delhi, Hong Kong, Tokyo, Kuala Lumpur, Beijing, Shanghai, Singapore dar și Atlanta, New York, Cincinnati și Montreal, cu timp de așteptare între 55 de minute și 2h45minute.

Air France, împreună cu filiala sa regionala HOP!, operează 1.500 de zboruri zilnice atât în Franța, cât și în restul Europei și în întreaga lume. Flota sa cuprinde 348 de aeronave.

Dailybusiness.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co