Externe

Info trip in Grecia

Info trip in Grecia

Daca nu v-ati hotarat unde sa va petreceti vacanta, o destinatie accesibila este Grecia! Taramul mitic al zeilor, incarcat de mister si spiritualitate frumoasa Grecie ne surprinde din toate punctele de vedere!Destinatii de vis, peisaje idilice, plaje nisipoase, apusuri magice  si mari de smarald, toate acestea sunt doar cateva din motivele pentru care o vacanta aici devine una ideala.

V-ati gandit vreodata ca vacanta perfecta poate fi mult mai la indemana decat va imaginati?Ei bine…asa este!Grecia este destinatia ideala pentru toate buzunarele si posibilitatile, si mai mult decat atat, o destinatie pe toate gusturile!

Fie ca va doriti plaje insorite, relaxare, distractie, aventura sau va place sa descoperiti culturi noi, aici puteti gasi toate acestea.Agentia de turism Hello Holidays a organizat in Grecia un info trip la care au participat aproximativ 100 de persoane  unde au fost prezentate atat  destinatii cunoscute de turisti, cat si locatii mai putin stiute  cum sunt Sarti, Parga si Lefkada.

Organizatorii le-au pregatit colaboratorilor un program diversificat care a cuprins vizitarea unitatilor de cazare, a obiectivelor turistice cat si petreceri cu tematica specific greceasca.

Agentia de turism tour operatoare spera sa aduca in vara acestui an un numar cat mai mare de turisti romani pe litoralul grecesc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co