Articole

Inima lui Iisus – VIDEO

Inima lui Iisus – VIDEO

Comuna Lupeni din judeţul Harghita va fi protejată în curând de cea mai mare statuie a lui Iisus din Europa de Est. Monumentul urmează să fie ridicat pe vârful muntelui Gordon, iar turiştii vor putea urca pe o scară din interior pentru a admira panoramă.

Conform primarului din Lupeni, statuia va avea 22 de metri şi va aminti de faimoasa statuie uriaşă a lui Iisus dinRio de Janeiro. Aceasta din urmă are o înălţime de 30 de metri, fără piedestal. Statuia va fi numită „Inima lui Iisus” şi îl va înfăţişa pe Mântuitor cu braţele deschise. Locul ales pentru amplasare este muntele Gordon, între localităţile harghitene Odorheiu Secuiesc şi Lupeni, la 946 metri altitudine.

Conform edilului din Lupeni, costurile lucrării se ridică la 200.000 de euro, fonduri provenind de la societăţi comerciale din zona.

Autorităţile vor ca statuia uriaşă a lui Iisus să fie inaugurată în data de 21 august, fiind momentul de încheiere al Primului Congres Mondial al Igienei, a Calităţii şi Controlului Laptelui, numit generic “Galacticus”, organizat în cadrul celei de a II-a Întâlniri Mondiale de Dezvoltare Durabilă, care se va desfăşura în perioada 17 – 21 august.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co