Evenimente

ITFest 2017, la Timișoara

“ITFest 2017″ este organizat de Universitatea de Vest din Timișoara, fiind destinat tuturor tinerilor ce doresc să intre în contact cu mediul IT timișorean. Evenimentul are loc în perioada 29 martie – 12 aprilie 2017.

Conceptul ediției din acest an a ITFest Timișoara este “Learn IT, Prove IT, Improve IT”.

Programul cuprinde workshopuri susținute de experți, conferințe axate pe probleme actuale în ceea ce privește perspectivele de carieră, dar și un mega Lan-party în care tu și prietenii tăi veți putea dovedi că sunteți cei mai buni.

Vor avea loc workshop-uri pe următoarele teme :
Microsoft Workshop: workshop interactiv organizat de Compania Microsoft, în care se vor prezenta tehnologiile utilizate de această companie, oferindu-vă șansa de a le experimenta.
-Android Development: workshop susținut de Valentin Draganescu, în care veți putea învăța să construiți o aplicație Android de la zero.
-Game Creation: este un atelier facilitat de TheHub, în care participanții vor putea crea un joc, de la proiectare până la trecerea acestuia în VR.

Programul evenimentului cuprinde două conferințe:
-„Start-up vs Multinațională: Unde mă angajez?”
-„How to start it in IT”, conferință aflată la a doua ediție, care prezintă sfaturi esențiale despre crearea unui start-up de succes în domeniul IT.

Pe lângă toate acestea, organizatorii pregătesc pentru participanți un Lan-Party: League of Legends, DOTA2, Counter Strike: Global Offensive și Hearthstone, precum și un Târg de job-uri.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co