Externe

J.O au scumpit cazarea in Londra

J.O au scumpit cazarea in Londra

Jocurile Olimpice de Vara care se desfasoara in Londra anul acesta constituie cel mai important eveniment al anului. In metropola londoneza, preturile camerelor de hotel au fost crescute chiar si de 4 ori pentru sejururile care concid cu perioada desfasurarii Olimpiadei. Daca hotelurile de lux si cele mai populare au sanse sa fie ocupate in proportie de 100%, mai exista, insa, cateva variante de cazare la preturi mai accesibile.

Conform unui raport Which?Travel, mentionat de publicatia The Guardian, in lanturile hoteliere preturile au crescut cu 274.50 lire sterline pe noapte. La un hotel din apropierea stadionului, o camera costa 359.50 lire in iulie, in timp ce dupa terminarea Jocurilor Olimpice, pretul este de numai 85 lire sterline pe noapte.

Chiar si la un hotel de 2 stele din Londra, un sejur de 4 nopti in iulie costa 700 euro pentru un loc in camera dubla sau 950 euro pentru camera single. Pentru o saptamana de cazare, pretul ajunge la 1130 euro pentru loc in dubla si 1540 pentru single.

Pentru a nu plati aceste preturi fabuloase, turistii opteaza pentru varianta camping, apartament sau casa de oaspeti .

Exista mai multe zone de camping in Londra. O noapte de cazare in astfel de locatii costa in jur de 30 – 45 lire sterline.

Cauta pe site-urile de inchirieri de apartamente oferte de cazare in perioada Olimpiadei. Un astfel de apartament poate costa in jur de 60 lire pe noapte. Cand mergi cu mai multe persoane, puteti imparti pretul pentru toata saptamana de cazare.

Pe langa apartamente, mai exista varianta inchirierii unei camere intr-o casa de oaspeti sau intr-o casuta traditionala.

Cea de-a treia optiune o reprezinta localitatile din apropierea Londrei, unde preturile nu sunt atat de ridicate. In acest fel, poti sta la un hotel confortabil, aflat in apropierea unui mijloc de transport cu care sa ajungi rapid in oras.

Sursa: turism.acasa.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co