Interne

Job-uri în perioada Sărbătorilor

Job-uri în perioada Sărbătorilor

Contractele de muncă sezoniere, alături de ofertele pentru specialiştii şi meseriaşii români, sunt cele mai numeroase în timpul Sărbătorilor de iarnă. Românii se pot angaja în 39 de ţări diferite, statele europene continuând să aibă cele mai multe joburi vacante, potrivit unui comunicat emis de portalul de recrutare Tjobs.ro.

Potrivit datelor portalului Tjobs.ro, la începutul lunii decembrie, erau disponibile peste 16.500 de locuri de muncă în străinătate, majoritatea vizând contracte de muncă sezoniere.

Astfel, conform „Top 10 departamente cu oferte imediate de angajare”, cele mai multe locuri de muncă se concentrează pe departamentele „hoteluri/turism” (3.510 poziţii vacante), „vase de croazieră” (2.598 poziţii vacante), „personal medical şi sanitar” (1.644 poziţii vacante) şi „îngrijire copii” (1.518 poziţii vacante).

În ceea ce priveşte ţările în care se poate pleca la muncă, Marea Britanie se poziţionează, şi la sfârşit de an, ca lider al clasamentului, cu aproape 21% din ofertele de angajare cu contracte de muncă, respectiv 3.459 de joburi vacante. Ofertele de angajare pe vase de croazieră ocupă locul doi în cadrul clasamentului (cu 2.640 poziţii vacante), urmate de propunerile de contracte pentru muncă în Grecia (cu 1.857 poziţii vacante) şi în SUA (cu 1.523 poziţii vacante).

Sursa: http://www.curierulnational.ro

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co