Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Mişcarea face bine – VIDEO

Mişcarea face bine – VIDEO

„Cea mai mare oră de sport” s-a petrecut sâmbătă, în Parcul Lumea Copiilor din Bucureşti. De la ora 9:00 până la ora 21:00, în capitală a fost organizat un maraton sportiv de 12 ore, parte din programul „Mişcarea face bine”, lansat recent de firme private.

Cu toţii ştim că specialiştii recomandă unanim câteva zeci de minute de mişcare în fiecare zi, care pot aduce o stare de bine, fizică şi mentală. Cu toate acestea, sedentarismul este generalizat în România: doi din trei români nu practică deloc sport sau mai rar de o dată pe lună, conform Eurobarometrului 334 din 2010. „Mişcarea face bine” şi-a propus să amintească importanţa sportului pentru o viaţă sănătoasă, dar şi să retrezească nerăbdarea cu care erau aşteptate orele de educaţie fizică şi plăcerea cu care se participa la toate jocurile copilăriei.

Primul pas a fost evenimentul „Cea mai mare oră de sport”: cu mic, cu mare, mai tineri sau mai în vârstă, cu toţii au participat sâmbătă la demonstraţii de sport (aerobic, zumba, pilates, fitness, programe speciale pentru copii şi seniori), care sunt uşor de practicat chiar şi pe cont propriu. În Parcul Lumea Copiilor din Bucureşti au fost prezenţi instructori renumiţi de la care participanţii au putut învăţa mişcări de bază. Spre bucuria participanţilor, în cadrul evenimentului au fost organizate şi concursuri cu premii şi tombole.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co