Interne

Munți de gunoaie

Munți de gunoaie

Dupa 5 zile de distractie maxima,  pe Valea Cerbului, de langa statiunea Busteni, au aparut… munți de gunoaie. Printre miile de turisti care au sarbatorit la gratare si șpriț era firesc sa existe si o categorie mai putin civilizata care sa ne aduca aminte ca in orice padure exista si uscaturi. Imediat dupa plecarea acestora lucratorii Primăriei Bușteni au pornit sa stranga gunoaiele care s-au adunat.

Faptul ca angajatii Primariei Busteni au adunat zilnic gunoaiele de pe urma turistilor a facut ca in acest an, dupa minivacanta de 1 mai, cantitatile ridicate sa fie ceva mai mici decat in anii precedenti. Si sacii care se distribuie la bariera de la intrarea de pe Valea Cerbului au ajutat la igienizarea rapida a zonei.

Turistii care sosesc pe Valea Cerbului cu masina sau pentru a-si amplasa corturile sau rulotele platesc o taxa de 10 roni pe zi iar in momentul platii primesc si sacii menajeri in care sunt obligati sa depuna gunoaiele pe care le fac. In caz contrar trebuie sa aiba mare grija pentru ca, odata cu incalzirea vremii, patrule mixte ale politiei locale si jandarmilor montani vor acționa si vor sanctiona orice turist care lasa gunoiul la intamplare, in urma sa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co