Interne

Muzică, voie bună, concursuri şi multe surprize la “Ziua Lacului Măneciu”!

Muzică, voie bună, concursuri şi multe surprize la “Ziua Lacului Măneciu”!

poster maneciu 2013Turiştii care doresc să evadeze din cotidian şi să se bucure de pitorescul peisajelor sunt aşteptaţi duminică, 4 august 2013, ora 16:00 la evenimentul “Ziua Lacului Măneciu” – Platou Molidiş, borna 134, Comuna Măneciu, Judeţul Prahova.

Datorită cadrului natural în care se află lacul Măneciu, acesta constituie unul din principalele puncte de atracție ale zonei turistice de pe valea râului Teleajen, care se întinde de la staţiunea Cheia la Vălenii de Munte.
Evenimentul este finanţat din fonduri europene şi are ca obiectiv dezvoltarea şi consolidarea la nivel naţional a turismului intern prin promovarea cu impact naţional a Lacului Măneciu ca pol de atracţie turistică.

“Ziua Lacului Măneciu” este un eveniment care se va desfăşura în aer liber, iar participarea este deschisă tuturor celor care doresc să petreacă puţin timp în mijlocul naturii. Turiştii au acces la numeroase pensiuni unde pot cantona şi la numeroase variante de excursii şi trasee turistice.

Voia bună va cuprinde întreaga Vale a Teleajenului iar tradiţiile locului vor fi prezentate cu drag celor prezenţi la eveniment. Seara, festivalul se va transforma într-o adevarată sărbătoare a muzicii, astfel că spectatorii se vor putea bucura de dansurile şi datinile prezentate de ansamblurilor folclorice, de trupe de muzică uşoară de renume din zonă, precum şi de nume recunoscute la nivel internaţional: Iris, Vali Craciunescu, Blue Sound Chicago etc.

Organizatorul evenimentului este Fundaţia Karitas, iar proiectul este finanţat prin Regio – Program Operaţional Regional 2007-2013, axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, 53 – Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică.

Lacul de acumulare Măneciu este unul dintre cele mai importante obiective turistice din Valea Teleajenului. Dacă sunteţi atraşi de frumos, de munte, de apă, de o zonă captivantă, acesta este un
eveniment pe care nu ar trebui să-l rataţi!

Vă aşteptăm!

Pentru informaţii suplimentare:
Alexandru Rânja
Fundaţia Karitas
Email: office_karitas@yahoo.com
Tel: 0729.660.786

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co