Externe

Norwegian Cruise Line şi-a extins programul de fitness

norwegian cruise lineNorwegian Cruise Line şi-a extins programul de fitness, oferind experienţa unicã a cursurilor de TRX Suspension Training, pe întreaga sa flotã de nave de croazieră Freestyle, conform traveltecjnews.wordpress.com.
Cursurile cu exerciţii de grup, introduse mai întâi la bordul Norwegian Epic, sunt acum disponibile la nivelul întregii flote. Entuziaştii fitness-ului pot experimenta un antrenament complet la bord, fără a fi nevoie să pună în aşteptare rutina de a face sport pe timpul croazierei spre destinaţii populare, cum ar fi Alaska, Bahamas şi Florida, Insulele Bermude, Caraibe, Europa, şi Hawaii.
O tendinţă de fitness populară, cursurile TRX Suspension Training se fac cu benzi de rezistenţă reglabile şi permit participanţilor, de orice vârstã şi nivel de fitness, sã efectueze exerciţii care cresc forţa, flexibilitatea, sporesc mobilitatea şi echilibrul. Cursurile sunt desfãşurate de patru ori pe săptămână în timpul croazierelor de 7 nopţi şi costã 20 de dolari pentru o singurã orã sau 60 de dolari pentru toate cele patru ore.
Compania norvegiană continuă să ofere clienţilor experienţa optimă de a menţine un stil de viaţă sănătos în timp ce se aflã în vacanţă, cu primul perete de rapel instalat la bordul Norwegian Epic şi pereţi de alpinism la bordul Norwegian Epic, Norwegian Gem şi Norwegian Pearl. O mare varietate de alte opţiuni de sport disponibile la nivelul flotei includ ciclism, pilates, yoga şi sesiuni de formare cu caracter personal. Centrele de fitness de pe majoritatea navelor au benzi de alergare, echipamente pentru antrenamente cardio, zone pentru ridicarea greutãţilor, zone de stretching şi studiouri de aerobic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co