Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Noul pachet de promovare turistică a României – VIDEO

Noul pachet de promovare turistică a României – VIDEO

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului achiziţionează servicii de creaţie şi producţie, pentru realizarea campaniilor de promovare şi creştere a gradului de conştientizare asupra brandului turistic naţional, valoarea totală estimată ridicându-se la 8,6 milioane lei, fără TVA, din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operaţional Regional, potrivit unui comunicat al MDRT.

Compania câştigătoare va concepe şi produce trei clipuri de promovare de câte 30 de secunde; 40 de fotografii cu imagini de o calitate excepţională, 100 de fotografii de calitate pentru publicitate şi 200 de fotografii de calitate, tip carte poştală; 6 advertoriale explicative pentru cele 6 produse turistice competitive stabilite în cercetarea de brand; imagini animate de 5 şi 10 secunde pentru city-lights şi alte tipuri de publicitate activă, bannere web pentru fiecare din cele 6 produse turistice, layout pentru broşura generală despre România şi pentru alte materiale folosite în activităţile de promovare, story boarduri.

Procedura de atribuire este licitaţia restrânsă. Aceasta se va desfăşura în două etape. Prima etapa va fi cea de depunere a candidaturilor şi de selectare a candidaţilor calificaţi. Cea de-a doua etapă va fi una de evaluare din punct de vedere tehnico-financiar a ofertelor care vor fi depuse de candidaţii selectaţi în prima etapă. Criteriul de atribuire pentru cea de-a doua etapă este preţul cel mai scăzut.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co