Interne

O vacanţă mai răcoroasă

O vacanţă mai răcoroasă

Cererea pentru vacanţe în Norvegia, Danemarca ori Suedia creşte semnificativ în perioada verii. Atraşi de aceste destinaţii sunt, în primul rând, cei care decid ca în vacanţa de vară să nu facă plajă, ci să se răcorească un pic. Aşa că fug de canicula din Bucureşti, de exemplu, pentru oraşe cu climă mai prietenoasă.

Daca nu va impacati cu temperaturile ridicate alegeti pentru vara o vacanţă mai răcoroasă. Chiar dacă excursiile in tarile nordice nu sunt deloc ieftine, operatorii spun că cererea este foarte mare, iar locurile în circuitele care includ aceste ţări se epuizează rapid. Pentru vizitarea ţărilor nordice se poate opta fie pentru un circuit, fie pentru o excursie pe cont propriu. Agenţiile au câteva oferte avantajoase pentru circuite în ţările nordice.

Dacă alegeţi, în schimb, să mergeţi pe cont propriu, e bine de ştiut că un sejur  de o săptămână  în Copenhaga, de exemplu, trece lejer de 700 de euro. Pentru Stockholm, biletul de avion costă în jur de 330 de euro, iar cazarea la un  hotel de 3 stele v-ar duce la mai bine de  80 de euro/cameră dublă pe noapte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co