Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Oferte promoţionale de Paşte în Ungaria

Românii care vor să petreacă Sărbătorile Pascale în ţara vecină pot opta pentru pachete la preţuri cuprinse între 40 şi 289 de euro.
La fel ca şi în anii trecuţi, operatorii de turism din Ungaria se întrec în oferte care mai de care mai atractive pentru a-i convinge pe turiştii români să-şi petreacă minivacanţa de Paşte în ţara vecină. Ofertele pornesc de la 40 de euro, pentru o noapte de cazare cu demipensiune şi ajung până la 289 de euro pentru trei nopţi şi demipensiune.

Oferte în limba română

Dornici să-şi vândă serviciile cât mai bine în rândul turiştilor români, hotelierii maghiari îşi prezintă ofertele în limba română şi au chiar şi personal care vorbeşte limba română. Pentru Paşte, pachetele turistice ce oferă distracţie şi relaxare în bazinele cu apă termală au preţuri speciale: o noapte de cazare, cu cină, mic-dejun şi acces la Spa porneşte de la 40 de euro.

„Hotelul nostru e deschis de doi ani, dar cred că anul acesta vom avea cei mai mulţi clienţi din România. Chiar dacă suntem la o distanţă ceva mai mare de graniţă, avem reduceri mari pentru fidelizarea clientului. Cel mai important este ca şi clienţii noştri să devină fideli serviciilor noastre”, explică Kerekes Gabor, reprezentant al hotelului din staţiunea Cegled.

La Debrecen, Mediterana e adusă sub cupolă

Şi Parcul Acvatic Mediteranean Aquaticum, de la Debrecen, are oferte speciale luna aceasta. Astfel, cei care doresc să meargă la Aquaticum plătesc doar 20 de lei (1.300 de forinţi – n.r.) după ora 16.00, iar familiile plătesc jumătate de bilet pentru copii. Parcul acvatic e deschis şi noaptea, iar biletul costă 23 de lei (1.500 de forinţi – n.r.).

„Iubitorii culturii saunei pot lua parte, sâmbăta şi duminica după-masă, la programele relaxante, de întreţinere corporală şi spirituală de saună care au loc în sauna parcului acvatic. Colegii noştri, maeştri în saună, câştigători ai locului trei la concursul naţional, vor ajuta relaxarea cu arome şi uleiuri plăcute”, spune Kovács Zsuzsanna, marketing manager.

Tarife promoţionale

Pe lângă toate acestea, pentru a da un imbold domeniului, hotelierii maghiari au apelat anul acesta la o nouă strategie de marketing: „adulţi la preţ de copii” sau „2 egal 3”. Spre exemplu, la Hotelul Aqua ticum, în weekend, adulţii beneficiază de aceleaşi tarife la cazare ca şi copiii. Astfel, două nopţi costă 110 euro în loc de 140 de euro. Iar cei care optează pentru un sejur de trei zile în timpul săptămânii beneficiază de o noapte gratuită. Spre exemplu, costul pachetului „2 egal 3” cu demipensiune şi acces la parcul acvatic mediteranean şi la baia termală ajunge la 120 de euro.

„Vorbim de o cu totul altă calitate. Serviciile sunt ireproşabile cu adevărat. Iar preţurile, mult mai mici decât la noi”, spune timişoreanca Valentina Ursu. Tânăra de 39 de ani îşi va petrece minivacanţa de Paşte alături de soţul ei şi dee cele două fiice în Aquaparcul din Budapesta. Anul trecut, povesteşte, a vizitat cel mai mare parc de saune din Europa, de la Gyula.

Acces nelimitat

Pentru Sărbătorile Pascale, turiştii au la dispoziţie pachete de trei nopţi de cazare în apartamente, cu demipensiune şi cină de Paşte, plus acces gratuit în parcul acvatic, la preţul de 289 de euro. Iar de Rusalii, cei interesaţi pot opta pentru acelaşi tip de pachet, dar cu 50 de euro mai ieftin.

Pentru informaţii detaliate poate fi accesat site-ul parcului acvatic, aquaticum.hu, unde există şi o secţiune în limba română. „Recomandăm hotelul în primul rând familiilor. Apartamentele cu două camere sunt comfortabile pentru fa miliile cu copii, iar în weekenduri şi vacanţe oferim inclusiv discotecă pentru copii. E inclusă şi fo losirea nelimitată a băii termale şi a parcului mediteranean şi, pentru că trecerea se face printr-un coridor acoperit, se poate merge doar în halat”, conchide Kovács Zsuzsanna.

110 euro – atât costă două nopţi de cazare în weekend la Hotelul Aquaticum din Debrecen, Ungaria

„Vorbim de cu totul altă calitate. Serviciile sunt ireproşabile. Iar preţurile, mult mai mici decât la noi.“
VALENTINA URSU, turist


sursa: evz.ro

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co