Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Oferte speciale pentru concediul tau! Vezi aici ce reduceri ai vara aceasta

ANAT lanseza campania promotionala “Supliment la masa” – editia a II-a ca parte a proiectului “Vacanta in tara mea” – anul ofertelor speciale 2011.

In perioada 16 iulie-15 august, turistii pot beneficia de pachete turistice cu supliment gratuit la masa!

In varful de sezon locurile de cazare sunt rezervate 100% si in general nu mai sunt disponibile oferte cu gratuitati la cazare.

Totusi cei care cumpara un bilet de vacanta in Romania, pentru perioada mai sus-mentionata, care contine pe langa cazare si servicii de masa cu demi-pensiune sau pensiune completa, primesc un supliment real la serviciul de masa (de ex. platesti masa 40 lei/zi/pers si primesti servicii in valoare 45 lei; sau platesti 50 lei si primesti servicii de 60 lei).

Beneficiile pentru turist cresc simtitor o data cu alegerea pachetului cu pensiune completa!

Desi, in general, in timpul varfului de sezon, ofertele speciale practic nu sunt disponibile, datorita cererii foarte mari, in agentiile ANAT sunt promovate doua astfel de promotii: „Supliment la masa” si „Hai la bai!”, care aduc beneficii garantate turistilor, dar si hotelierilor si agentiilor de turism.

Invitam turistii sa-si aleaga vacantele prin agentiile de turism membre ANAT, aceste agentii fiind singurele care pot comercializa acest tip de programe si pot oferi consultanta, siguranta si incredere.

Turistii au astfel ocazia de a primi servicii suplimentare gratuite in plus fata de cele achitate in afara campaniei promotionale.

Programul “Supliment la masa” face parte din proiectul “Vacanta in tara mea. 2011, anul ofertelor speciale”, proiect care reuneste mai multe campanii distincte, primite cu un mare interes de public, precum: ”Inscrieri timpurii de vara si iarna”, “Mini-preturi de vacanta”, “Zile gratuite de vacanta”, “Vacante speciale de evenimente”, sau campania “Hai la Bai”.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co