Interne

Oferte turistice avantajoase pentru Revelion – VEZI CÂT COSTĂ

Nici nu s-a încheiat bine perioada concediilor de vară, că agenţiile de turism vin cu oferte pentru Revelion. Iar cine îşi face rezervare in această perioadă, plăteşte şi cu 30% mai puţin. Faţă de alţi ani, gama de pachete turistice este mult mai variată. La fel şi preţurile care pornesc de la câteva sute de euro pentru destinaţii precum Grecia sau Turcia şi ajung la câteva mii de euro pentru destinaţii exotice.

Câţiva români şi-au făcut deja rezervările pentru o vacanţă în Mauritius în perioada Anului Nou. Un astfel de răsfăţ ajunge la suma de 2.000 de euro de persoană, în care sunt incluse 7 nopţi de cazare la un hotel de 4 stele şi transportul. Va trebui, însă, să scoateţi încă 500 de euro din buzunar pentru taxele de aeroport.

Dacă sunteţi dispuşi să cheltuiţi mai mult pentru a petrece noaptea dintre ani, agenţiile de turism vă propun concedii în Argentina şi Chile. Aproximativ 5.000 de euro costă o astfel de vacanţă şi acoperă toată perioada sărbătorilor de iarnă. Una din agenţiile care oferă astfel de vacanţe acordă şi un sistem de rate pentru aceste pachete. Astfel, contravaloarea vacanţei poate fi plătită în 3 rate egale, cu condiţia ca ea să fie rezervată cu minimum 60 de zile înainte.

Ofertele sunt variate şi pentru cei care au alocat bugete mai mici pentru această perioadă. Astfel, cu 400 de euro puteţi pleca 8 zile în Grecia sau în Turcia.

Vacanţele în oraşele europene sunt o altă propunere a agenţiilor locale, care au pachete în perioada Revelionului în Paris, Atena, Amsterdam sau Roma, la preţuri cuprinse între 350 şi 600 euro de persoană.

sursa: realitatea.net

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co