Externe

Oraşul care nu se opreşte niciodată

Oraşul care nu se opreşte niciodată

Tel Aviv este cel mai vibrat oraş din Israel şi una dintre destinaţiile populare de distracţie din Orientul Mijlociu. Metropola şi-a câştigat de-a lungul timpului renumele de „oraşul care nu se opreşte niciodată”, graţie atmosferei sale pline de viaţă.

Tel Aviv debordează de energie, are bulevarde pline de viaţă şi cluburi petrecăreţe. Oraşul oferă de toate, de la o viaţă de noapte exotică la delicatese care îţi lasă gura apă. Tel Aviv are o colecţie impresionantă de cluburi de noapte. Aici, distracţia începe la 12 noaptea, iar muzica disco este la loc de cinste. În afară de cluburi,  poţi alege şi plimbarea pe Esplanada Samuel Herbert sau pe strada Dizengoff. Acest loc este suprapopulat sâmbăta, când aici rulează filme. În cafenele amplasate chiar pe trotuare, te poţi bucura de filme în compania unei îngheţate sau cafele. Mai presus de toate, însă, Tel Aviv este un oraş pentru plajă. O întindere largă de nisip fin atrage locuitorii oraşului cu spaţiu şi relaxare în fiecare week-end. Pentru cei care visează la o vacanţă în cel mai cosmopolit oraş al Israelului, agenţiile vin cu pachete tentante.

Aşadar, pachet de city break la 3 stele în Tel Aviv costă puţin peste 350 de euro, asta dacă nu punem la socoteală taxele de aeroport şi asigurarea medicală. Transportul către Israel şi înapoi se face prin compania Tarom.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co