Interne

Parc terapeutic în Bucureşti – VIDEO

Parc terapeutic în Bucureşti – VIDEO

Un parc terapeutic va fi amenajat în zona Titan din Bucureşti. Locuitorii capitalei şi turiştii care vor să se relaxeze, dar şi să facă mişcare în aer liber, vor avea ocazia să o facă în noul parc „de loisir”.

Copacii şi florile vor fi aranjate în aşa fel încât să aducă o stare de pace vizitatorilor stresaţi, aşa cum o fac grădinile japoneze, prin terapia peisagistică. Pe lângă amenajarea spaţiilor verzi, autorităţile locale din Sectorul 3 susţin că, până în vara anului viitor, bucureştenii care vor vizita Parcul Titan vor avea multiple modalităţi de petrecere activă a timpului liber. În zonă există deja mai multe terenuri de sport: patru  multifuncţionale spre Aleea Ianca, două terenuri de fotbal spre Lunca Bradului şi mai urmează încă patru terenuri multifuncţionale pentru baschet, tenis şi minifotbal, toate prevăzute cu iarbă sintetică şi instalaţie nocturnă.

Campania”Deschide ochii! Fără riscuri în plus!”, eveniment care vizează reducerea riscurilor asociate consumului de droguri, se desfăşoară la iniţiativa Agenţiei Naţionale Antidrog, în perioada 1 august – 12 septembrie, la Vama Veche. Este vorba despre o campanie de prevenire şi de reducere a riscurilor asociate consumului de droguri, care se adresează în primul rând persoanelor care au iniţiat deja consumul. Conceptul de reducere a riscurilor este o abordare de sănătate publică a consumului de droguri şi se concentrează mai mult pe reducerea consecinţelor nefavorabile  ale consumului de droguri decât pe eliminarea consumului sau pe abstinenţă”, au precizat organizatorii campaniei.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co