Interne

Paris Boat Show – VIDEO

Paris Boat Show – VIDEO

Dacă aveţi drum prin capitala Franţei, în perioada 3-11 decembrie, nu rataţi Paris Boat Show. O expoziţie extraordinară de ambarcaţiuni navale, menite să vă trimită măcar cu gândul la mare, la vară… la vacanţă.

Paris Boat Show îşi va deschide porţile în perioada 3 -11 decembrie 2011. 1.200 de expozanţi şi aproximativ 1.400 de brand-uri vor fi expuse în capitala Franţei, fiind aşteptaţi aproximativ 200.000 vizitatori.

O prezenţă puternică la salon o reprezintă şantierele Beneteau care vor aduce în prim plan noul model de 55 picioare al gamei Sense. Acesta preia toate atributele gamei – conectivitatea salon/cockpit, acces facil la apă şi confort excepţional la bord. Cabina principală are toate atuurile întâlnite pe yachturile de lux, oferind finisaje din lemn lăcuit, lumină indirectă şi materiale deosebite. Oaspeţii de la bord se pot caza într-un cadru la fel de luxos în cele două cabine VIP duble dotate cu baie proprie. O altă noutate care se va afla în prim plan la Paris Boat Show va fi modelul Baracuda 9.

Barca este ideală pentru cei pasionaţi de pescuit, oferind confort şi o viteză de aproape 40 noduri.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co