Interne

Partiile din Romania

Partiile din Romania

Iarna este la ea acasa in statiunile montane. Pe cele mai multe partii din romania se schiaza in conditii bune, asa ca ar trebui sa stiti care sunt cele mai importante zone in care se pot practica sporturi de iarna. O lista completa a tuturor partiilor din tara noastra o gasiti pe portalul viaromania.eu
Valea Prahovei este una din cele mai renumite regiuni turistice din Muntii Carpati. Statiunile sale montane gazduiesc anual turisti veniti sa schieze, sa faca trasee pe munte sau sa se bucure de aerul curat. Iata care sunt partiile pe care se poate schia:
Azuga – Cazacu, Cazacu Bretea, Cazacu Varianta, La stana, Sorica si Sorica Sud (tarifele pentru telecabina variaza intre 11 lei – o calatorie – si 225 lei – 30 de calatorii dus)
Busteni – Babele-Pestera, Boncu, Cabana Babele, Cabana Omu, Costila-Caraiman, Gura Diham, Kalinderu, Piatra Arsa, Silva, Valea Cerbului si Valea Gaura (tarifele 32 lei o urcare, 32 lei o coborare)
Sinaia – Carp, Drumul de Vara, Drumul Vechi, Turistica, Valea Dorului, Valea Dorului Varianta, Valea Soarelui, Vanturis (tarif urcare si coborarare pana la Cota 2000 – 62 de lei)
Predeal – Cioplea, Clabucet, Cocosul, Garbova, Subteleferic, Trei Brazi (tarif urcare si coborare telescan – 31 lei)
Partiile din Poiana Brasov sunt Bradul, Drumul Rosu, Kanzel, Lupului, Ruia, Slalom, Stadion, Subteleferic, Sulinar. Tariful pentru urcare si coborare este de 30 lei. Se pot achizitiona si abonamente.
Iubitorii și pasionații sporturilor de iarnă au la dispoziție trei pârtii funcționale în județul Sibiu. Două dintre ele funcționează în cadrul Arenei Platoș din Păltiniș. Ambele sunt dotate cu nocturnă, iar una din ele este destinată începătorilor.
Partiile din Judetele Suceava si Neamt sunt:
Carlibaba – Magura 1 si 2
Vatra Dornei – Dealu Negru, Parc, Poenita
Durau – Durau
Piatra Neam – Cozla
Partiile din Judetul Maramures
Baia Sprie – Suior 1, 2 si 3
Borsa – Bradet, Olimpica, Poiana Stiol, Puzdrele, Sub Telescaun si Varful Stiol
Cavnic – Icoana 3, 4, La Icoana 1 si 2, Rainer 1 si 2, Roata 1 si 2
Izvoare Maramures – Brazi, cora, Izvoare 1 si 2, Poiana Soarelui
Sursa: http://www.viaromania.eu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co