Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Paşte în Creta şi Rhodos

Paşte în Creta şi Rhodos

Au început rezervările pentru vacanţa de Paşte. Mulţi bucureşteni s-au grăbit să îşi aleagă destinaţia preferată, căci ştiu din anii trecuţi că hotelierii oferă discounturi pentru earlybooking. La mare căutare, în ciuda conflictelor sociale ce au zguduit comunitatea în ultima vreme, rămâne Grecia cu tot cu insulele ei faimoase şi pline de farmec.

Tărâm al ortodoxiei, Grecia este locul în care Paştele cunoaşte una din cele mai pure manifestări, în care ritualuri străvechi urmează firesc, pas cu pas, cursul tradiţiei, recreând în fiecare an, bucuria şi emoţia Învierii. Cei tentaţi de o vacanţă în statul elen pot opta, de pildă, pentru Paralia  Katerini, unde preţurile pornesc de la 199 de euro de persoană pentru transport cu autocarul şi patru nopţi de cazare cu mic dejun. Dacă preferaţi, însă un sejur insular, Creta şi Rhodos pot fi destinaţiile ideale.

Dacă, în unele cazuri, discountul de early booking este valabil pentru biletele achitate până pe 29 februarie, alte hoteluri duc reducerea până la sfârşitul lui martie, iar câţiva dintre hotelieri sunt şi mai generoşi şi aplică discountul chiar şi până pe 10 aprilie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co