Externe

Prețuri mai mici la trenuri în Europa

Prețuri mai mici la trenuri în Europa

renfeDe la sfârşitul lunii octombrie, grupul feroviar Rail Europe, oferã agenţiilor discount-uri pentru călătoriile în Europa, conform traveltechnews.ro
Pe de altã parte, pasagerii Eurail, vor beneficia de o reducere cu 20% a permiselor Eurail Global Select Pass, în perioada dintre 1 noiembrie şi 31 decembrie, iar cãlãtoriile trebuie efectuate pânã la data de 1 aprilie 2014.
Călătorii serviciului de mare vitezã al Eurostar dintre Londra şi Lille şi dintre Paris şi Bruxelles vor putea beneficia de reduceri la biletele pentru clasa Standard sau Premier. Biletele sunt disponibile pentru rezervare în perioada 22 octombrie – 30 noiembrie 2013 şi vor fi valabile pentru utilizare în perioada 15 noiembrie 2013 – 30 iunie 2014.
De asemenea, pentru o perioadă limitată de timp, Thalys oferă călătorilor reduceri substanţiale la tarifele biletelor de clasa 1 şi 2, pe rutele de la Bruxelles la Koln, de la Paris la Bruxelles, şi la Paris la Köln pentru clasa a doua. Rezervãrile se pot face în perioada dintre 7 noiembrie şi 20 decembrie 2013, pentru călătorii între datele de 6 ianuarie şi 14 martie 2014.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co