Interne

Preturi redusein turismul balnear

Preturi redusein turismul balnear

“Decada Balneara” incepe anul acesta pe 20 ianuarie si se termina pe 15 mai 2011. Este vorba despre binecunoscutul program lansat de ANAT. In paralel cu decada balneara, cei care vor un concediu la bai pot profita si de programul „O saptamana de refacere in statiunile balneare”. Toate categoriile sociale pot beneficia de aceste pachete turistice .
Patronatele din turismul balnear vor lansa doua programe prin care persoanele interesate pot cumpara, in perioada 20 ianuarie-15 mai, pachete de 6-9 nopti de cazare la hoteluri de doua si trei stele, la preturi intre 270 si 750 de lei, potrivit asociatiilor de profil. Cele doua programe, „O saptamana de refacere in statiunile balneare” si „Decada balneara”, sunt lansate de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism in parteneriat cu Organizatia Patronala a Turismului Balnear, conform Mediafax. „Programele sunt destinate mentinerii si refacerii starii de sanatate intr-un cadru natural adecvat, cu factori naturali de cura, cu programe pentru destindere si/sau cunoastere. Toate categoriile sociale pot beneficia de aceste pachete turistice (pensionari, studenti si persoane active)”, potrivit OPTBR.
Tarifele pentru ambele programe au fost mentinute la valorile celor din campaniile anterioare.
La programe participa statiunile Baile Olanesti, Baile Herculane, Baile Tusnad, Sovata, Pucioasa, Moneasa, Calimanesti Caciulata, Slanic Prahova si Buzias. Sursa: Daily Business.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co