Interne

Prima călătorie turistică pe luna

Prima călătorie turistică pe luna

Am tot vorbit de vacante de lux. Dar nici nu va imaginati ce ni se pregateste. Care este cea mai scumpa si mai noua atractie turistica? Raspunsul este simplu. Stiu ca de multe ori vi s-a propus luna de pe cer, dar din 2017 veti putea calatori pe luna in calitate de turist. Din pacate pretul este pe masura pasului urias pe care ar putea sa-l faca un om simplu. La cea de-a 50-a aniversare a programului Apollo primii 2 turisti ar putea ajunge pe luna cu o naveta spatiala ruseasca.
Primii turişti vor putea survola Luna în 2017, a anunţat societatea americană Space Adventures, care organizează călătorii spaţiale turistice cu navete ruseşti.
‘Intenţionăm să lansăm o navetă înainte de a 50-a aniversare a programului Apollo. După părerea mea, programul Apollo a demarat în februarie 1967, luna prevăzută pentru lansarea lui Apollo-1. Prin urmare, a 50-a aniversare va fi marcată în februarie 2017’, a declarat Eric Anderson, preşedintele Space Adventures într-un mesaj postat pe site-ul firmei.
Turiştii vor zbura cu o navetă Soyuz-TMA, echipată cu un modul locuibil suplimentar. Societatea a anunţat recent că a vândut primul din cele două bilete pentru această călătorie. Potrivit lui Anderson, şi celălalt bilet ‘este pe cale de a fi vândut’.
‘Faptul că două persoane sunt gata să dea fiecare aproape 150 de milioane de dolari pentru a survola Luna va avea consecinţe importante asupra ansamblului pieţei. Acest lucru confirmă existenţa unei pieţe a zborurilor spaţiale private şi arată că numărul persoanelor care vor dori să zboare în spaţiu va creşte odată cu scăderea preţurilor zborurilor orbitale şi suborbitale’, a mai spus Eric Anderson.
Centrul rus de formare a cosmonauţilor este gata să pregătească astronauţi profesionişti şi turişti spaţiali pentru un zbor spre Lună.
Sursa: www.money.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co