Articole

Profilul românului care își permite o vacanță de zeci de mii de euro

Cine sunt românii care își permit vacanțe de lux în destinații exotice? Agenția de turism Eturia a realizat un profil al lor: au varsta cuprinsă între 30 și 50 de ani și fac parte din middle și top management sau sunt antreprenori, cele mai întâlnite profesii fiind de avocat sau medic, scrie Dailybusiness.ro.

Acești români au un venit mediu spre high, între 1.000 și 3.000 de euro pe lună, și preferă să meargă în concedii de două ori pe an, în sezonul de vară și de iarnă. De cele mai multe ori astfel de excursii se fac în cuplu sau în familie. Agenția Eturia a vândut anul trecut vacanțe în cele mai inedite și îndepărtate locuri din lume, realizând o cifră de afaceri de 5,3 milioane de euro. Astfel, 3.100 de români și-au achiziționat excursii de mii de euro în destinații exotice și vacanțe personalizate.

tanzania-safari

Cele mai scumpe vacanțe vândute în cadrul agenției anul trecut, au fost în zone precum America, Maldive sau Ecuador și au depășit 25.000 euro.
• 31.000 euro – circuit în SUA care a combinat Coasta de Vest și Coasta de Est (o familie cu 2 adulți și 2 copii, zboruri de linie la clasa business cu toate taxele incluse, hoteluri de 5 stele);
• 28.000 euro – circuit de o lună în Africa pentru 2 adulți (Namibia, Africa de Sud, Botswana, Zambia, Kenya, Tanzania și Uganda)
• 25.000 euro – circuit de 20 zile în Ecuador & Galapagos și Columbia (3 adulți, zboruri de linie la clasa economy cu toate taxele incluse, hoteluri de 4 stele).

Sursa: Dailybusiness.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co