Externe

Profilul turistului israelian

Profilul turistului israelian

Peste 20.000 de turisti din Israel au vizitat anul trecut Romania, in crestere cu 8%, potrivit reprezentantilor Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, principalele atractii fiind statiunile montane, cele balneare si cazinourile. Cele mai cautate sejururi de catre turistii israelieni in Romania sunt cele de o saptamana.

Profilul turistului israelian cel mai des întâlnit ce vizitează România este următorul: este un turist din toate categoriile de vârstă: turiştii de vârsta a treia, trecuţi de 60 ani, interesaţi de vizitarea locurilor de naştere şi ofertele balneare; turiştii de până în 35 ani sunt atraşi de turismul activ şi de aventură; turiştii familişti cu 2-3 copii, cu vârste de 35-50 ani sunt atraşi de conceptul all-inclusive şi de excursii scurte, strict în jurul hotelului şi oraşului unde sunt cazaţi. De asemenea turistul israelian are o situaţie economică medie si cumpără circuite organizate de 6-8 zile.

Turistul israelian este interesat de circuite culturale care includ castele, palate, cetăţi, dar doar daca sunt legate şi apropiate fizic de motivul principal al deplasării sale în România. Un alt segment de turişti israelieni este cel de City – Break, respectiv cei care sunt preluaţi de către diverse cazinouri din România, asigurându-le toate serviciile de cazare şi masă, inclusiv excursii în zonele apropiate Bucureştiului:

Numarul turisilor israelieni ar putea creste in urmatorii ani, potrivit turoperatorilor. De aceeasi parere este si reprezentantul Ministerului Turismului din Romania.

Peste 20.000 de turisti din Israel au vizitat anul trecut Romania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co