Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Prognoză ANAT pentru 1 mai

Prognoză ANAT pentru 1 mai

Anul acesta, 1 mai nu mai înseamnă doar o zi liberă, ci şi pretextul unei autentice mici vacanţe. Cum şi 30 aprilie a fost declarată oficial zi liberă, toţi cei dornici să evadeze la mare sau la munte îşi pot întinde minivacanţa până la 5 zile. Aşa se face că reprezentanţii ANAT aşteaptă în jur de 25.000 de români pe litoralul românesc.

Conform estimărilor ANAT, peste 25.000 de turişti români au ales să îşi petreacă minivacanţa de 1 mai în ţară, pe litoral. Dacă de Paşte şi în plin sezon, bulgarii ne fură turiştii, de 1 mai vecinii nu pregătesc nimic special, pentru că, la ei, 1 mai nu este sărbătorit în acelaşi mod. Au de câştigat hotelierii de la noi, care aşteaptă mai mulţi turişti ca de Paşte.

Cele mai căutate staţiuni vor fi Mamaia, Eforie Nord, Neptun şi Vama Veche. Sejurul mediu va fi de trei nopţi, iar tariful mediu de 60-70 de lei pe noapte, la un hotel de trei stele, cu mic dejun inclus.

În acest an, din cauza vremii ploioase, numărul turiştilor care au ajuns de Paşte în staţiunile din România a scăzut cu 10% faţă de 2011. Cu toate că se anunţau mai mulţi turişti comparativ cu 2010, o parte dintre aceştia au renunţat la vacanţă cu câteva zile înainte, iar alţii  s-au întors acasă din staţiuni cu o zi sau două mai devreme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co