Interne

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în weekend

Sâmbătă, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile estice, dar numai izolat vor fi ploi slabe, îndeosebi noaptea în zona montană. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Moldova şi la munte.

Temperaturile maxime, în creştere în special în partea de est şi sud-est a teritoriului, se vor încadra între 20 şi 29 de grade, iar cele minime între 6 şi 16 grade, uşor mai scăzute în depresiuni.

La Bucureşti, vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, în creştere faţă de ziua anterioară se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 11…13 grade.

Duminică, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil în regiunile sud-estice şi la munte şi mai mult senin în rest. Cu totul izolat în zona Carpaţilor Orientali vor fi condiţii de ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări înMoldova, Dobrogea, Bărăgan şi la munte.

Temperatura aerului, în scădere faţă de intervalul anterior cu precădere în regiunile estice, va avea valori maxime cuprinse, în general, între 18 şi 27 de grade şi minime între 4 şi 13 grade, mai scăzute în depresiuni.

sursa: mediafax.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co