Interne

PROGNOZA METEO: Temperaturi mai scăzute decât în mod obişnuit. Cum va fi vremea vineri, înţarăşi la munte

Vineri, vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit la această dată, în special noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi precipitaţii slabe, mai ales pe parcursul zilei, local în nord, nord-est şi în zona de munte şi izolat în restul teritoriului.

Precipitaţiile vor fi sub formă de ploaie, iar la munte şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în regiunile estice şi în zonamontanăînaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 17 grade, posibil uşor mai ridicate în sudul Olteniei.

Temperaturile minime se vor încadra între -2 şi 6 grade, mai scăzute în depresiuni. Pe arii restrânse, dimineaţa se va produce brumă.

La Bucureşti vremea va fi rece pentru această dată, îndeosebi în cursul nopţii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, când trecător vor fi condiţii de ploaie slabă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 3…5 grade.

La munte, vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit pentru această dată, în special noaptea şi dimineaţa. Cerul va prezenta unele înnorări şi, local în Carpaţii Orientali şi Meridionali şi cu totul izolat în rest, se vor semnala precipitaţii slabe, care vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificări pe creste.

sursa: mediafax.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co