Interne

Punct de informare la Targu Jiu in data de 20 aprilie 2012 privind Festivalul Sporturilor Montane „Transalpin”

Asociatia “Drumetii Montane” va amplasa un punct de informare in centrul Orasului Targu Jiu privind Festivalul Sporturilor Montane “Transalpin”, la data de 20 aprilie 2012 incepand cu orele 12 pana la ora 17, astfel cei care doresc sa obtina mai multe informatii privind acest festival, se pot intalnii cu voluntarii asociatiei in aceasta perioada. Totodata in cortul pavilion ce se va amplasa in centrul orasului se va face si o mica expozitie de fotografie cu peisaje de pe Transalpina.
Scopul acestui festival este acela de a promova si populariza turismul sportiv ca modalitate eco de petrecere a timpului liber, ridicarea nivelului de cunoastere a potentialului turistic dezvoltat de existenta rutei ”Transalpina” si educarea societatii intr-un spirit verde – prin implicarea in activitati mediu-protective.
Festivalul Sporturilor Montane “Transalpin” se va organiza la Obarsia Lotrului in perioada 20 – 22 iulie, unde se vor organiza 2 evenimente mari: – Maratonul Transalpin care cuprinde 2 categorii( feminin si masculin), iar participarea se va face individual si Trofeul “Jiului” unde exista 3 categorii Seniori, Juniori si Open.
Daca doriti sa aflati mai multe detalii sau sa va inscrieti in unul din evenimente, sunteti invitati sa accesati site-ul festivalului www.festivalul-transalpin.drumetiimontane.ro.
Atat castigatorii cat si participantii la eveniment vor fi recompensati cu premii ce insumeaza peste 5000 euro, oferite de catre sponsorii nostri: Inscriptionari-textile.ro, TehnoPlus Industry, Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii, Goprint.ro, PromotionaleRomania.Ro, Powerball-Romania.com, JocShop.Ro, Lafarge Romania, Craimont.ro, Ibupublishing.ro, Vectords.ro, Ch-center.ro, Cupe-medalii.ro, Minorswing.ro.
Parteneri in organizarea festivalului sunt: Televiziunea Travel Mix, Cabana Obarsia Lotrului, Fundatia Guard Forest, Salvamont Hunedoara, Salvamont Valcea, Inspectoratul de Jandarmi Hunedoara, Inspectoratul de Jandarmi Valcea, Primaria Municipiului Targu Jiu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co