Interne

Radio Constanţa împlineşte 22 de ani!

Radio Constanţa împlineşte 22 de ani!

Pe 21 ianuarie, postul împlineşte 22 de ani de la prima emisie. Pentru a marca momentul împreună cu ascultătorii, sâmbătă, 21 ianuarie, va fi organizată „Ziua Porţilor Deschise”.

Radio Constanţa face parte din reţeaua Studiourilor Regionale aparţinând Radio România. Radio Constanţa a fost primul post de radio care a început să emită, după Revoluţia din decembrie 1989, în Dobrogea, primul program fiind pus în undă la data de 21 ianuarie 1990, din Vila numărul 1 Mamaia, sediul postului estival Radio Vacanţa.
Radio Constanţa emite pe frecvenţele de 909 KHz Constanţa şi 1530 KHz Tulcea, precum şi pe 100,1 MHz, în banda de unde ultrascurte (FM), pentru ascultătorii din judeţele Constanţa şi Tulcea, însă este recepţionat, în condiţii bune sau acceptabile, şi în judeţele Brăila, Buzău, Vrancea, Galaţi, Ialomiţa şi Călăraşi.
În perioada mai – septembrie, pe frecvenţa de 100,1 FM, Radio Constanţa transmite programul estival RADIO VACANŢA, având ca arie de acoperire întreg litoralul românesc.
Sâmbătă, 21 ianuarie, între orele 10.00 şi 12.00, toţi cei care vor să vadă cum sunt realizate emisiunile radio sau doresc sa îi cunoască pe redactorii Radio Constanţa aflaţi în emisie sunt aşteptaţi la sediul nostru din Vila nr.1, Mamaia.

2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co