Interne

Radio Constanţa împlineşte 22 de ani!

Radio Constanţa împlineşte 22 de ani!

Pe 21 ianuarie, postul împlineşte 22 de ani de la prima emisie. Pentru a marca momentul împreună cu ascultătorii, sâmbătă, 21 ianuarie, va fi organizată „Ziua Porţilor Deschise”.

Radio Constanţa face parte din reţeaua Studiourilor Regionale aparţinând Radio România. Radio Constanţa a fost primul post de radio care a început să emită, după Revoluţia din decembrie 1989, în Dobrogea, primul program fiind pus în undă la data de 21 ianuarie 1990, din Vila numărul 1 Mamaia, sediul postului estival Radio Vacanţa.
Radio Constanţa emite pe frecvenţele de 909 KHz Constanţa şi 1530 KHz Tulcea, precum şi pe 100,1 MHz, în banda de unde ultrascurte (FM), pentru ascultătorii din judeţele Constanţa şi Tulcea, însă este recepţionat, în condiţii bune sau acceptabile, şi în judeţele Brăila, Buzău, Vrancea, Galaţi, Ialomiţa şi Călăraşi.
În perioada mai – septembrie, pe frecvenţa de 100,1 FM, Radio Constanţa transmite programul estival RADIO VACANŢA, având ca arie de acoperire întreg litoralul românesc.
Sâmbătă, 21 ianuarie, între orele 10.00 şi 12.00, toţi cei care vor să vadă cum sunt realizate emisiunile radio sau doresc sa îi cunoască pe redactorii Radio Constanţa aflaţi în emisie sunt aşteptaţi la sediul nostru din Vila nr.1, Mamaia.

Targul National Imobiliar
2 Comments

2 Comments

  1. titicristian george

    20 ianuarie 2012 at 8:49 PM

    despre radio cta romaia am o parere foarte buna cu ocazia implinirii a 22 de ani de existenta in eter pe 100 . 1 megaherti este singura frecventa de emisie al acestui post de radio regional din constanta si tot atunci dar prin mai 1990 reincepuse sa functioneze postul meu preferat rv al dnei doina caramzulescu [ fiind si idolul meu preferat inca de cand eram copil]/ 1990 a fost primul an liber pentru postul teritorial radio cta romania iar rv era pe celebra frecventa de emisie 1458 kiloherti agigea constata despre rv a fost singurul post de radio estival pe timpul regimului comunist care emitea pe o perioada nelimitata pe 1458 kiloherti si 100 1 megaherti constanta singurul post de la mare care ne delecta cu asa numitele hituri celebre de muzica rock romaneasca si din muzica internationala an perioada de glorie a anilor 70 si 80.

  2. titi cristian george

    2 mai 2012 at 5:16 PM

    ne dorim ca an aceasta vara sa ascultam din nou postul rv mamaia care va implinii 45 de ani de existenta si vrem sa reauzim vocile de aur in anul jubiliar al rv mamaia constanta si sa functioneze ca post local pe 100 . 1 megaherti. va pot spune ca ascult rvu de 30 de ani doar ca atunci ne am stabilit in municipiul constanta si tot de atunci vizitez statiunea mamaia de cand eram copil. iar rv era singurul post de radio estival care emitea 4 ore pe zi pentru ca alta solutie nu existase. erau doar 3 posturi de radio care erau radio actualitati bucuresti studioul regional iasi romania si rv care era post local si transmitea hituri celebre romanesti si cunoscute care au fost lansate chiar la rv an acea perioada anii 70 -- si 82 cand a reinceput rv mamaia cta sa functioneze pe 1458 kiloherti agigea si 100. 1 megaherti .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top
Translate »

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co