Interne

Reduceri la Cavnic

Reduceri la Cavnic

Am ajuns in luna martie si toate partiile din Carpati sunt deschise. Acest lucru poate fi considerat o adevarata performanta. Insa romani s-au cam saturat de zapada astfel ca hotelierii si transportatorii pe cablu se vad nevoiti sa aplice reduceri pentru a nusi pierde clientii. Printre primii care s-au miscat in acest sens sunt cei de la Cavnic.

Turistii care merg incepand de astazi la schi la domeniul schiabil Roata beneficiaza de o reducere de 15% la transportul pe cablu. De asemenea, tarifele la cazare si la masa au scazut cu 10%. Mai mult, la 8 martie, toate femeile vor avea parte de acces gratuit la teleschiuri. Aceasta din urma promotie va fi practicata in multe statiuni de la noi din tara.

Hotelierii care administreaza si partiile se gandesc ca astfel vor creste numarul noptilor pe care turistii le vor petrece la munte.

In clipa de fata, toate partiile de la Cavnic sunt deschise. In cursul saptamanii se poate schia fara probleme in nocturna.

La Straja, in perioada 19-21 martie, va avea loc Campionatul National al Instructorilor de Schi din Romania. Competitia nu reprezinta altceva decat un motiv pentru toti monitorii de schi si snowboarding din tara de a petrece cateva zile impreuna.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co