Articole

Revelion în tren, 59 de lei – FOTO

Vreţi să petreceţi noaptea dintre ani într-un mod cu totul şi cu totul ieşit din comun, dar să nu fie nici prea costisitor? Revelionul în tren este alegerea perfectă! 

59 de lei. Atât costă o noapte de cazare, de Revelion, în trenul Carpatia Express, pus la dispoziţia turiştilor de către Căile Feroviare Forestiere Vişeu de Sus – Maramureş.

Garnitura este formată dintr-o locomotivă cu abur, un vagon-restaurant şi două vagoane de dormit. În total, nu mai puţin de 40 de locuri de cazare, cu tot ce le este necesar turiştilor pentru o petrecere de neuitat.

Trenul are un vagon restaurant şi două vagoane de dormit

Tariful include numai cazarea şi micul dejun, dar pentru încă 59 de lei, turistul beneficiază şi de o cină romantică din noaptea de Anul Nou, la lumina lumânărilor. Dacă vă surâde ideea, ar trebui să vă grăbiţi.

„Ideea cazării în tren se dovedeşte un succes. Avem deja rezervate mai bine de jumătate din locuri. Este ceva inedit, iar turiştii pot petrece şi admira peisajul superb de pe Valea Vaserului, în acelaşi timp. Turiştii sunt întâmpinaţi cu gustări, ţuică fiartă, dar şi petreceri surpriză. În plus, se pot plimba şi cu Mocăniţa”, ne-a mărturisit Daniel Andreica, de la CFF Vişeu de Sus.

Grupurile de turişti de cel puţin 10 persoane beneficiază de o reducere de 10 % a tarifelor de cazare, iar pachetul complex, cu cazare şi mic dejun, cină şi plimbare cu Mocăniţa, costă 149 de lei/persoană.

sursa: click.ro

 

4 Comments

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co