Imobiliare Valea Prahovei
Interne

REVELIONUL RAMNICENILOR

REVELIONUL RAMNICENILOR

In toate orasele din tara se organizeaza de ani buni spectacole live in noaptea de Revelion. De ex…Ramnicenii sunt invitati maine seara la un spectacol incendiar. Petrecerea din ultima noapte a anului va avea loc in fata Primariei, iar veselia si voia buna vor fi asigurate de trupele Ro-Mania şi Bordo. Spectacolul va fi urmat de un superb foc de artificii. Si la  Buzau va fi petrecere in centrul orasului, invitati de onoare Guess Who și Xonia.

Primaria a organizat pentru ramnicenii care vor sa-si petreaca noaptea de Anul Nou in strada un spectacol pe cinste. Revelionul ramnicenilor va avea loc in fata Primariei si va incepe in jurul orei 23.00. Trupele Ro-Mania şi Bordo vor creea o atmosfera de sarbatoare, iar la trecerea in noul an cerul va fi luminat de un foc de artificii de neuitat. Ramnicenii, obisnuiti sa petreaca noaptea dintre ani in aer liber spun ca nu vor lipsi de la spectacol.

La petrecere vor veni si sefii din  Primarie care vor ciocni un pahar cu ramnicenii. Spectacolul de Revelion se va incheia dupa miezul noptii. Administratia locala a alocat pentru organizarea acestui eveniment suma de 28.500 de lei. Pentru spectacolul si focul de artificii din seara de Revelion Primaria Rm Sarat va plati aproape 5.000 de euro, plus TVA. Evenimentul este organizat in parteneriat cu TVSat si Media Pro Concert.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co